Με μηχανοστάσιο

Ο υδραυλικός ανελκυστήρας με μηχανοστάσιο είναι η πιο κοινή κατηγορία ασανσέρ και αποτελεί μια αξιόπιστη και εγγυημένη λύση .
Το μηχανοστάσιο μπορεί να βρίσκεται στο κάτω ή στο πάνω μέρος του κτηρίου, τόσο κοντά όσο και σε αρκετή απόσταση από το φρεάτιο.

Η ELEVER  μελετάει και σχεδιάζει την καταλληλότερη λύση για κάθε έργο σας.
Προσφέρει δύο εναλλακτικές προτάσεις

  • Τους υδραυλικούς ανελκυστήρες ALGI. ​Είναι οι μόνοι Γερμανικοί υδραυλικοί ανελκυστήρες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και αποτελούν την κορυφαία επιλογή για έργα υψηλών απαιτήσεων. 
  • Τον υδραυλικό ανελκυστήρα ELEVER-SMART. Συνδυάζει ποιοτικά υλικά στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Η συνηθέστερη εφαρμογή είναι αυτή όπου το έμβολο φέρει τροχαλία στο πάνω μέρος του και με τα συρματόσχοινα, σε ανάρτηση 2:1. Δεν απαιτούνται  ιδιαίτερες διαστάσεις και έτσι προτιμούνται στις περισσότερες περιπτώσεις.
Όταν υπάρχει η δυνατότητα γεώτρησης στο φρεάτιο του ασανσέρ (είτε κατά την φάση της θεμελίωσης του κτηρίου είτε σε υπάρχον φρεάτιο με κατάλληλο γεωτρύπανο), τότε το έμβολο τοποθετείται κάτω από τον θάλαμο, (αναφέρεται ως ανάρτηση 1:1) και αποτελεί την ιδανική λύση ανελκυστήρα. Από πλευράς ασφάλειας δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο τύπο ανελκυστήρα.  Αλλά και η καταπόνηση του κτηρίου σε περίπτωση σεισμού, είναι  η μικρότερη δυνατή, μια και όλα τα φορτία του ασανσέρ μεταφέρονται άμεσα στο έδαφος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
1 2 3 4 5
5
Επικοινωνία

ELEVER IKE

Κανσού Σ. 24 
190 09 Ραφήνα Αττικής
Τ +30 22940 77920
F +30 22940 77935
kgavalas@elever.gr
ΦΟΡΜΑ ΧΑΡΤΗΣ

φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Ενδιαφέρομαι για ανελκυστήρα:
μονοκατοικίας
πολυκατοικίας
γραφείων